Servicii

Service post-vânzare

Arccorrosion oferă servicii de cea mai bună calitate cât mai curând posibil cu echipa sa profesionistă de servicii dupa vânzare și furnizarea de piese de schimb din stoc.

Arccorrosion garantează că va oferi cele mai bune servicii facilităților dumneavoastră cu rețeaua sa largă și competentă de service și echipa profesionistă în toate operațiunile dumneavoastră de întreținere și reparații.

Scopul nostru principal este să vă oferim cel mai mare beneficiu cu cel mai mic cost cu serviciile noastre.

Întreținerea periodică

În funcție de timpul și condițiile de utilizare din dotări, unele piese se uzează, filtrele se incarca și devin incapabile să-și îndeplinească funcțiile. Întreținerea periodică este revizia utilajelor și echipamentelor la intervale regulate înainte de apariția simptomelor de defecțiune.

Este posibilă menținerea funcționalității dotărilor la nivel maxim pentru mulți ani prin efectuarea de întreținere periodică la timp.

Arccorrosion vă garantează instalațiile cu acordurile de întreținere periodică pe care le-a încheiat cu dumneavoastră.

Garanție

Facilitățile pe care le-am stabilit sunt sub garanția noastră de 1 an. Dacă este semnat un acord de întreținere periodică, perioada de garanție este de 2 ani..

SOLUTII PE TEREN

Livrarea la timp a întregului proiect, implementarea proceselor anticorozive, aplicarea materialelor de izolare, executarea tuturor proceselor de vopsea sau acoperire necesare în sistem, pe care firmele contractante le asumă cu privire la tehnologiile de tratare a suprafețelor pe șantierele lor din diferite sectoare, au o importanță vitală în ceea ce privește bugetul și prestigiul proiectului. În calitate de Arccorrosion, sectoarele cu experiența noastra în acest domeniu sunt; construcția de poduri și viaducte, conducte subterane și supraterane, toate rezervoarele de stocare, construcțiile navale și baraje. Avem soluții de teren pentru construcții noi și reparatia in aceste sectoare. La începutul lucrarilor benefice cu Arccorrosion pentru companiile contractante; procesele de sablare si vopsire gasesc solutii in conformitate cu standardele obtinand eficienta maxima si cost minim.

Serviciu tehnic

Cu echipa sa de serviciu tehnic expert și avantajul de a lucra cu stoc maxim, Arccorrosion oferă servicii de asistență tehnică la nivel mondial.

Venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri în fiecare domeniu de care aveți nevoie în sectorul tratarii suprafețelor, atât în piese de schimb, mașini și soluții de teren, și ne asigurăm că fluxul lucrului clientiilor nu este afectat.

Consultanta de proiect

Cu experiența și personalul calificat, Arccorrosion oferă suport de proiect cu consultanță și supervizare în fiecare etapă a proiectelor, cu scopul de a stabili facilități cu funcționalitate maximă.

Pentru ca proiectul dumneavoastră să funcționeze la standarde mondiale și cu eficiență maximă; Bazat pe calitatea și standardele internaționale și combinând ingineria cu inovația, Arccorrosion oferă soluții de ultimă generație cu eficiență maximă la un nivel economic optim cu analiza de afaceri și algoritmul său care minimizează marja de eroare.