ARCCORROSİON

ALFATECHNIC GROUP

ARCCORROSİON

Sisteme de Sablare și Vopsire

ARCCORROSİON

ECHIPAMENTE

Despre Noi Mai multe despre noi

Arccorrosion suntem pregătiţi să oferim clientiilor servicii de înaltă calitate in domeniul tehnologiilor de pregătirea suprafetelor , vouă – companii importante.
Arccorrosion oferă aceste servicii cu echipă sa dinamică, ce cauta constant soluţii îmbunătăţite conform problemelor și nevoilor apărute in diferite sectoare.

Proiect de design adecvat

• Alegerea potrivită a echipamentelor pentru proiect conform nevoilor clientului

• Cunoștinţele și experienţa dobândită de-a lungul anilor și deferitelor proiecte cu costuri minime de operare și eficacitate maximă.


Servicii

Arccorrosion oferă servicii de cea mai bună calitate cât mai curând posibil cu echipa sa profesionistă de servicii dupa vânzare și furnizarea de piese de schimb din stoc.

Arccorrosion garantează că va oferi cele mai bune servicii facilităților dumneavoastră cu rețeaua sa largă și competentă de service și echipa profesionistă în toate operațiunile dumneavoastră de întreținere și reparații.
Scopul nostru principal este să vă oferim cel mai mare beneficiu cu cel mai mic cost cu serviciile noastre.

Livrarea la timp a întregului proiect, implementarea proceselor anticorozive, aplicarea materialelor de izolare, executarea tuturor proceselor de vopsea sau acoperire necesare în sistem

Pe care firmele contractante le asumă cu privire la tehnologiile de tratare a suprafețelor pe șantierele lor din diferite sectoare, au o importanță vitală în ceea ce privește bugetul și prestigiul proiectului.
În calitate de Arccorrosion, sectoarele cu experiența noastra în acest domeniu sunt

Cu echipa sa de serviciu tehnic expert și avantajul de a lucra cu stoc maxim, Arccorrosion oferă servicii de asistență tehnică la nivel mondial.

Venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri în fiecare domeniu de care aveți nevoie în sectorul tratarii suprafețelor, atât în piese de schimb, mașini și soluții de teren, și ne asigurăm că fluxul lucrului clientiilor nu este afectat.Facilităţi Toate Facilităţi

Hale De Sablare
Acestea sunt proiectate să atingă eficienţa maximă și calitatea dorită în timpul sablării, să minimizeze costurile de operare cu atenţie la mediu.
Citeşte mai mult
Hale De Vopsire
Acestea sunt proiectate să atingă eficienţa maximă și calitatea dorită în timpul vopsirii, să minimizeze costurile de operare cu atenţie la mediu.
Citeşte mai mult

Gaseste-ne

Call Us
+40 341 412 636
Abordare
Strada INTERIOARA 2 LOT6/8, Constanța 900229, ROMANİA